Oh, had ik maar geen persbericht verstuurd..

Je houdt het toch niet voor mogelijk.. Stuur ik gisteren voor het eerst in mijn ondernemersleven een persbericht de wereld rond, liggen bij het wakker worden al onze websites plat! Bij mijn weten nog nooit voorgekomen en dan precies op zo’n moment.
De provider gebeld en het zou aan de netwerkbeheerder liggen en hopelijk binnen een half uur opgelost zijn. Zal een uur geweest zijn maar inmiddels doen ze het in ieder geval weer Maar toch, ik kon wel door de grond zakken..

22 juni 2006     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)