Geld verdienen met niks doen – De stand van zaken 3

Elke maand geef ik hier aan wat mijn verdiensten zijn uit Affiliate Marketing en Google Adsense. Door omstandigheden een beetje laat deze keer, maar in juni was het ca. € 160,–. Weer iets meer dan in mei dus het gaat nog steeds de goede kant op.

Hierbij moet ik wel aantekenen dat juni een erg goede maand was voor wat betreft bezoekersaantallen en is het dus maar afwachten of juli nog steeds deze opgaande lijn laat zien. De vakantietijd en het warme weer dragen er waarschijnlijk niet aan bij. Maar goed, ook dat gaat weer voorbij..

17 juli 2006     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Kletskous Kattekop » Blog Archive » De stand van zaken 4:

    […] Juli zit er ook alweer op en ook deze maand is het weer gelukt om mijn passief inkomen te verhogen. Ik had dat niet verwacht omdat juni vanwege veel publiciteit een erg goede maand was en ook omdat het deze maand steeds zo warm was. […]

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)