Druk, druk, druk..

Al een paar dagen stilte hier.. Dat komt doordat ik druk ben met vooral Open-Of-Course. Het gaat best goed, er staan nu al zo’n 30 cursussen online en het aantal bezoekers en geregistreerde gebruikers stijgt ook snel. Erg leuk om te zien, al die mensen vanuit de hele wereld.

Omdat het onderwerp zo breed is, zijn er bovendien ontelbare mogelijkheden voor promotie. Het valt nog niet mee om daaruit de meest productieve te selecteren. Verder ben ik op zoek gegaan naar het genereren van meer inkomsten uit de site en hebben we besloten om 20% te doneren aan open source en open content gerelateerde projecten in ontwikkelingslanden. Het eerste project wat we steunen is natuurlijk dat van de Kayokoma Youthgroup uit Kenya. Een project waar ik bij betrokken ben vanuit mijn deelname aan Nabuur.

Om meer inkomsten te genereren heb ik een Amazon bookstore toegevoegd aan Open-Of-Course en ook heb ik mij aangemeld bij Azoogle, een internationaal Affiliate Netwerk, waar ik positieve dingen over las maar wat bij nader inzien helaas hoofdzakelijk op de VS georienteerd is en daardoor toch minder geschikt. Daar moet ik dus nog een alternatief voor zoeken. Iemand nog tips?

Naast dit alles zijn we ook nog bezig met een volledig nieuwe website voor Freelancenetwerk maar daarover later meer want druk, druk, druk en tot overmaat van ramp is het vandaag ook nog de allerlaatste dag voor de btw-aangifte.

31 oktober 2006     Ondernemen en Internet     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Erno Hannink:

    Text Link Ads http://www.textlinkads.com
    Adbrite

    PS mijn site/server is onbereikbaar net nu ik een artikel naar BC wilde aanmelden. Morgenvroeg doe ik het direct hopelijk ga dat artikel nog mee in de Kermis.

    Erno

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)