Ubuntu Linux vanuit het perspectief van een Windows power user

Linux is geen Windows en dat merken vooral  mensen die veel kunnen met het Windows besturingssysteem.  Het aanpassen van de desktop, het installeren van nieuwe software, het werken met verschillende dektops,  het werkt allemaal net iets anders dan dat ze gewend zijn. Onderstaande video is gemaakt door zo’n Windows power user, die zijn eerste stappen doet op het Ubuntu Linux platform.  De video laat misschien wat veel in één keer zien en is engelstalig maar ik vind het toch de moeite waard om het hier te laten zien.

20 november 2008     Ubuntu, Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)