De Piratenpartij wil niet je vingerafdruk maar je handtekening!

Om mee te mogen doen aan de verkiezingen heeft de Piratenpartij 30 handtekeningen nodig per kieskring en daar zijn er 20 van in Nederland. Deze handtekeningen moeten gezet worden op het gemeentehuis in het bijzijn van een bevoegd ambtenaar en dat moet gebeuren tussen 24 en 27 juli (maandag 30 juli kan er ook nog getekend worden maar dat wordt dan heel kort dag voor de coördinators om de lijsten op tijd in te leveren)

30 lijkt misschien niet zoveel maar het is vakantietijd en uit ervaring van 2010 weten we ook dat ze er niet altijd bij ieder gemeentehuis goed op zijn ingesteld en het daardoor een hectische toestand kan zijn. Het beste bel je van te voren even met je gemeente of en wanneer je er terecht komt. Als je wilt tekenen stuur dan een mail naar handtekening@piratenpartij.nl met je naam en de gemeente (of de kieskring) waar je woont. Hier staat meer over de procedure.

19 juli 2012     Piratenpartij, Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)