Now you can buy me a diamond ring..

 

Update: Eigenlijk hoort hier nog een stukje bij: Want wat vind ik er nu zelf van, vijf blogjes verder?

Ik weet het eigenlijk (nog) niet , maar het idee spreekt mij wel aan. Een soort van moderne ruilhandel, zonder bemoeienis. Je kunt zeggen, het is geen echt geld, maar ons geld is ook geen echt geld, verreweg het grootste deel bestaat alleen digitaal.

Aan de andere kant, als het internet uitvalt, heb je er ook niks meer aan..

Of ik het aan zou raden?  Geen idee eigenlijk,  geld is niet zo mijn ding, laat staan handel erin (diamanten ringen, trouwens evenmin).  De bitcoinkoers wisselt ook behoorlijk.  Toch blijf ik nieuwsgierig  (vrouwenkwaal) ook na dit vijfde blogje over Bitcoin. Ook  ben ik aan het oefenen met het ontvangen van bitcoins,  Wie weet later meer, maar misschien beter beginnen met een groententuin 🙂

Gratis bitcoins:

http://netlookup.se/free-bitcoins/282724

Bitcoins doneren?

12GV7NHjdS7RenHxoNbP136y7R4hBemJ6F

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)