Bink

Ik kampeerde 2 weken op de Vlierhof en had daar een aparte ervaring. Dat ging zo:

’s Ochtends sprak ik iemand daar, die het nogal moeilijk had en later zat ik daar bij mijn tent nog even over na te denken. Op dat moment kwam Bink (een hond van iemand die ook op de Vlierhof was) naast mij zitten. Hij lette ondertussen ook goed op de kinderen die even verderop aan het spelen waren bij de trampoline.

Ik vond het mooi en in gedachten zei ik dat ook tegen hem. Ik zei iets van “wat mooi dat jij hier zo goed op iedereen let en ik zou ook wel zo’n hond willen hebben die een beetje op mij past”.

’s Avonds laat ging ik vanuit het huis nog even langs het toiletgebouw en toen ik daaruit kwam zat Bink daar. Hij liep voor mij uit in het donker naar mijn tent. Daar aangekomen kwam ik erachter dat mijn peuken nog in het huis laten en ik zei “we moeten nog even terug naar het huis hoor”. Hij liep toen weer voor mij uit naar het huis en daarna weer terug naar de tent. Hij ging mee mijn tent binnen alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en ik ging slapen. Bink ging op het kleedje in de tent liggen en was daar tot ik in slaap viel.

bink op de vlierhof

26 augustus 2015     Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)