Hoi rapper Boef – vrouwen zijn gewoon mensen, wen er maar aan.

Hoi Rapper Boef; ik had niet gedacht het hier ooit over jou te moeten hebben, maar ik doe het toch. De aanleiding; deze uitspraak:

Weet je  Rapper Boef? Het gaat niet om je uitspraak en dat is waarom sorry zeggen ook niet helpt. Het gaat over jouw kijk en instelling. Serieus, vrouwen die zo lief zijn om je thuis te brengen als jij dronken bent en met een lekke band staat, uitschelden voor hoeren? Waar haal je dat vandaan? Vanuit je opvoeding misschien?

Enfin, nog niet zo lang geleden dachten veel mensen in Nederland ook zo. Gelukkig voor mij hadden andere vrouwen voor mij, daar al schoon genoeg van en hebben ze daar in de vorige eeuw korte metten mee gemaakt.

Dat ging niet zonder slag of stoot en dat zal in moslimlanden niet anders zijn.

Maar dat het gaat gebeuren, kun je zeker van zijn. Vrouwen zijn gewoon mensen,niks meer of minder dan mannen. Wen er maar vast aan en wie weet kun jij helpen om die stap wat gemakkelijker te maken. Misschien moet jij daarvoor in 1 x over 100 jaar heen springen, maar wie weet kun je dat?

4 januari 2018     Internet Algemeen     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)