December-acties voor slachtoffers Toeslagenschandaal – Doen jullie ook mee?

Ik heb al eens een boos sprookje geschreven over het Toeslagenschandaal. Helaas is er voor veel getroffen ouders, na jarenlange ellende, nog steeds geen eind in zicht. De compensatie komt maar mondjesmaat of helemaal niet, ze moeten zich weer eindeloos verantwoorden en met bewijsstukken komen. Kortom, het demissionair kabinet Rutte treuzelt maar door en de VVD is godbetert, nog steeds de grootste partij in de peilingen. .

Het is razend makend en schandalig, zoals ook beschreven in het op 17 december 2020 verschenen rapport “Ongekend Onrecht -Toeslagenschandaal“.

Maar goed, het demissionaire kabinet maakt dus geen haast met een oplossing en ondertussen zitten de ouders en hun kinderen nog steeds in de shit.

Er is niet veel wat we kunnen doen, want giften aan bijstandsouders worden door gemeenten onverbiddelijk afgetrokken van uitkeringen, maar er lopen inmiddels wel wat acties voor cadeautjes voor kinderen van de getroffen ouders.

Ik heb er een paar gesteund met een donatie van € 15,– en hoop, dat wie dit leest en die dat kan, ook iets geeft. Elk bedrag is goed.

Het gaat om deze acties:

Actie van Derya

Actie van Willeke en Sharon Ravenna

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)