Vrij als in vrijheid

Laatst gingen wij op zoek naar een laptop waar nog geen besturingssysteem op geinstalleerd was. Dit omdat we van plan waren om met vrije- en open source software te gaan werken. Tot onze verbijstering konden we nergens in de stad terecht. Op alle beschikbare laptops bleek Windows te zijn geinstalleerd. Een aantal welwillende winkeliers was best bereid om het er voor ons af te halen maar dat was natuurlijk niet onze bedoeling omdat je dan toch voor de licentie moet betalen.

Weblinks:

Open source laptops en pc’s

11 april 2006     Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)