Google adwords gratis uitproberen

Gezien bij Dutch Cowboys: Google Adwords zijn de kleine advertenties die je altijd rechts op de pagina ziet wanneer je een zoekopdracht met Google doet.

Google
 
Web UW DOMEINNAAM

Ook op veel zakelijke of particuliere sites zie je deze advertenties verschijnen, zoals bijvoorbeeld hier op Cursusnetwerk. De advertenties verschijnen als er gezocht wordt op bepaalde keywords die ook in de Adwords advertentie worden gebruikt.

Google stelt nu voor nieuwe adverteerders een tegoed van € 50,– beschikbaar om Adwords vrijblijvend uit te proberen. Je kunt Adwords gebruiken om je eigen site te promoten maar ook voor bijvoorbeeld het promoten van een affiliate programma. Nadat je een Adwords account aangemaakt hebt en een advertentietekst, kun je precies zien hoeveel keer je advertentie vertoond is en hoeveel keer erop geklikt is. Je betaalt niet per vertoning maar alleen per klik. Ook kun je opgeven hoeveel je per klik wilt betalen en wat je dagbudget is. Adwords is zeker interessant om eens uit te proberen.

Adwords gratis uitproberen

13 april 2006     Affiliate Marketing, Internet Algemeen     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)