Heimwee

Onze provider kondigde aan dat onze websites gemigreerd zouden worden naar een nieuwe en snellere server.. Dat zou dan ergens in de nacht plaats vinden en wij zouden er verder niks van merken.

Prima denk je dan, ga vooral je gang. Totdat je de volgende dag niet meer kunt webloggen, allerlei problemen hebt met het updaten van je websites, automatische email en weet ik wat. Dan pas realiseer je je hoe afhankelijk je bent van je provider. Een hele dag ben ik zo’n beetje voor niks in de weer geweest.
Op mijn eerste klaagmail met de vraag waarom mijn weblog het niet meer deed kreeg ik het volgende antwoord:
Op de nieuwe server draait Mod Security, die blokkeert je request door dit:
www.kletskous.com Acces denied with code 406. Pattern match “(passtrhu|popen|shell_exec|proc_open|fopen|fwrite|e?chr)*\\(“at POST_PAYLOAD)
maw je gebruikt een van deze dingen in je PHP script welke een securityrisc kunnen vormen.. Hopende u hiermee voldoende geinformeerd te hebben..”

Tuurlijk, dat snapt toch iedereen..Inmiddels kan ik in ieder geval weer bloggen maar nog steeds zijn er problemen. Vandaar ook dat het er hier een beetje raar uit ziet..en ik nu al heimwee heb naar mijn ouwe vertrouwde server
23 april 2006     Internet Algemeen, Ondernemen en Internet     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)