Fleur zelf op


Bah, wat zijn de websites van overheidsdiensten toch vaak een rommeltje. Neem nou die van de belastingdienst.. Ik weet zeker dat ik daar laatst iets gelezen heb over het meenemen van btw in het voorgaande jaar.. Natuurlijk kan ik dat nu nergens meer terugvinden.

Al surfend over de site val ik van de ene verbazing in de andere. Neem dit nou, onder het kopje: uw omzet en de btw” staan een paar algemene dingen maar dan ineens “Zegels” en nog erger “Fleurop en Interflora”. Waar gaat dit over en waarom staat het daar? Als ik erop klik krijg ik dit te zien: “Via de leden van Fleurop Interflora is het mogelijk ‘op afstand’ een bloemetje te laten bezorgen”… en dan volgt nog een heel verhaal over bloemist A en bloemist B.. Wat kan mij dat nou schelen, ik wil helemaal niemand een bloemetje bezorgen; ik moet weten hoe het met mijn btw zit!

online adverteren www.m4n.nl

 

27 april 2006     Dagelijks en Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)