Amerikaanse Toestanden

Ik zit al vanaf 1996 op internet en was er vanaf het begin eigenlijk al niet meer af te slaan.. Geweldig, alles wat je wilde weten binnen handbereik en de mogelijkheid om over de hele wereld kontakten te leggen. Vooral in het begin was ik de verslaving nabij.

Voor mij was het de uitvinding van de vorige eeuw en ik wist ook zeker dat ik er ooit mijn beroep van wilde maken. Uren bracht ik surfend door, op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wat je in die tijd al veel tegen kwam was MLM (Multi Level Marketing) en Affiliate Marketing. Bij MLM kreeg ik altijd visioenen van Tupperwareparties en een keer heb ik mij zelfs mee laten slepen naar een bijeenkomst waarop op Amerikaanse wijze mensen werden geronseld om er toch vooral snel mee te beginnen. Brrrr, niks voor mij.

Bij Affiliate Marketing lag het voor mijn gevoel anders, al kon ik in het begin de verschillen amper doorgronden, vooral door weer de Amerikaanse toestanden die veelal bestaan uit schreeuwerige websites met ellenlange verhalen over slapend rijk worden e.d.

Een tijdlang was mijn weerstand daardoor zo hoog opgelopen dat ik daar ook niks meer mee te maken wilde hebben. Ik ging mij toeleggen op andere zaken, zoals het ontwikkelen van Cursusnetwerk. Om zelf ervaring op te doen met het ontwikkelen van cursusmateriaal ben ik toen begonnen om een cursus over geld verdienen met internet op te zetten. Gewoon in normaal Nederlands en zonder opgeblazen toestanden.

Via die cursus is mijn weerstand tegen Affiliate Marketing gelukkig weer verdwenen. Ik erger mij niet langer aan de Amerikaanse kletsverhalen maar probeer er doorheen te kijken omdat ik weet dat er onder de schreeuwerige verhalen wel degelijk mogelijkheden zijn als je het serieus aanpakt. Een ander voordeel is dat Affiliate Marketing inmiddels ook door veel Nederlandse bedrijven is opgepakt zodat je zelfs zonder Amerikaanse toestanden nu geld op internet kunt verdienen.

1 mei 2006     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

2 reakties

  1. 1 Enthousiasmeren.nl - ondersteuning in groei voor het MKB:

    […] Catharina presenteert Kletskous Kattekop » Blog Archive » Amerikaanse Toestanden verschenen op Kletskous.com. […]

  2. 1 Marketingfacts:

    Tweede online marketing kermis…

    Het warme weer zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld dat het aantal deelnemers aan de tweede online marketing kermis wat tegenvalt. Maar toch zijn er ook dit keer weer een paar hele aardige artikelen te vinden zoals: Amerikaanse toestanden van Catha…

  3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)