Altijd weer geld..

Ik merk bij mijzelf dat ik steeds minder bereid ben om op internet ergens voor te betalen.
Op dit moment speelt die vraag weer voor mij bij de WOW-lijst. Dit is een mailinglijst waarbij alleen vrouwlijke ondernemers zijn aangesloten. Je kunt er vragen stellen en dan reageren andere vrouwen daarop. Een soort forum maar dan via e-mail. Ik ben al een aantal jaren lid en heb er af ten toe best iets aan gehad maar heb ook vaak de tijd niet om alle mails op de lijst te volgen. De lijst was altijd gratis maar binnenkort moet er dus voor betaald gaan worden. Op de lijst zijn daar al ellenlange en verhitte discussies over gevoerd.
Een mooi moment dus om te besluiten wat ik er mee ga doen. Welnu, ik doe het niet. De hoofdreden is dat ik het mij tegenstaat dat vrouwen die elkaar gratis willen helpen moeten gaan betalen voor de mogelijkheid om dat te kunnen blijven doen. Gevoelsmatig klopt dat voor mij niet dus zal ik binnenkort afscheid moeten nemen van de lijst.. Best een beetje moeilijk want er treedt toch een bepaalde gewenning op en je kent een aantal mensen mensen en weet soms al hoe ze gaan reageren. Maar goed.. er blijft gelukkig nog zoveel gratis wat ook van waarde is en anders begin ik zelf gewoon een mailinglist.

5 mei 2006     Internet Algemeen     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)