Links ondernemen

Vandaag las ik hier dat een groot deel van de ondernemers bang is voor een links kabinet..

Zelf kom ik uit een rood ondernemersgezin en die combinatie is  niet zo gebruikelijk. Zowel mijn grootvader als mijn vader waren politiek actief voor linkse partijen en dat werd niet bepaald onder stoelen of banken gestoken. Het ging zelfs zo ver dat toen ik op de lagere school zat – precies  tegenover ons huis en ons bedrijf – er voor ons raam de beruchte poster hing met de naakte vrouw en de koe..

Blote mensen waren in die tijd nog niet zo gebruikelijk en dat dan ook nog in een dorp van niks in Fryslan. Wij als kinderen werden daar natuurlijk op aangekeken. Toen ik daar mijn vader op aansprak was het antwoord “die blijft hangen want die is van de PSP” en gelijk had hij.

psp

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)