Ubuntu gaat in vrouwen

De ontwikkeling van software is vooral een mannenzaak. Ubuntu, de meest populaire linux distro, vindt kennelijk dat daar maar eens verandering in moet komen want zij hebben nu een speciaal project voor vrouwen in het leven geroepen: ubuntu-women.org. Ik twijfel eerlijk gezegd zelf nog of ik me aan zal melden want ik ben nu niet bepaald het prototype van een vrouwlijke nerd en ik houd ook niet van hokjes… Toch wel een goede zaak denk ik want als meer niet-nerderige vrouwen het belang in gaan zien van vrije software is dat ook heel wat waard. Niet-nerderige mannen zijn trouwens wat mij betreft ook van harte welkom..

8 mei 2006     Ubuntu     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)