Geld verdienen met open source en open content

Mensen denken soms dat er met Open Source en Creative Commons niks te verdienen valt, maar dat is onzin. Ik kan het ook bewijzen omdat ik een Cursus “Geld verdienen op internet” ben gestart op een met open source software gebouwd Cursusnetwerk en vrijgegeven onder een Creative Commons Licentie. De cursus zelf is gratis; sterker nog iedereen mag hem weggeven en toch verdien ik daar geld mee.
Dat ik dat kan, doet er op zich weinig toe; interessanter is dat iedereen die deze cursus begrijpt, dat ook kan.

Nieuw is dat anderen nu ook kunnen gaan verdienen met de door mij opgezette cursus.

Meer weten, kijk dan hier:

cursus-geld-verdienen-met-internet.html

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)