Liegen over een zwangerschap?

Gelezen op Security.nl

“Windows Vista zal zo veilig zijn dat het een einde kan maken aan traditionele virussen en wormen, aldus Microsoft chief executive Steve Ballmer. “Er mogen dan nog menselijke fouten zijn, we hebben alle bekende aanvalsvectoren die nu tegen ons gebruikt worden geelimineerd“. Security zou dan ook de belangrijkste reden zijn om over te stappen op Vista.”

Typische Steve Balmmer taal..

Eerst maar eens zien wanneer het nieuwe besturingssysteem van Windows eindelijk eens het daglicht zal zien. Het is nu al zo vaak uitgesteld dat ik al bijna niet meer geloof in de zwangerschap van Windows van Vista.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)