Nieuwsgierig; Nee hoor!

Nieuwsgierigheid zit bij ons in de familie. Mijn vader wil altijd weten hoe alles zit en mijn opa was nog erger. Die vroeg zelfs iedereen die hij tegenkwam in de trein, wie die was en waar die heen ging.. uiteindelijk bleek het dan meestal om familie van familie te gaan of zeker een goede kennis van familie..
Zelf heb ik het eigenlijk nooit als een ondeugd beschouwd. Als iemand mij nieuwsgierig noemde, zei ik altijd:”Nee hoor, ik ben niet nieuwsgierig, ik ben belangstellend.” Daar kwam ik meestal wel mee weg..

Maar nu heb ik gelukkig eindelijk bevestiging gevonden. Hier op deze Amerikaanse website staat uitgelegd hoe het komt. Voortaan zeg ik dus niet meer dat ik belangstellend ben maar creatief.. Ik kan er dus niks aan doen en het klinkt marketing technisch een stuk beter.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)