Een geluksdag

Vandaag waagde ik mij weer eens noodgedwongen in het openbaar vervoer. Ik moest naar Arnhem maar goddank had ik eerst even op de website van de NS gekeken en kwam er daar al achter dat dat vandaag geen optie was. Tot Dieren was het hoogst haalbare en vanaf daar zouden bussen worden ingezet.

Op station Heerenveen, van waar ik vertrok, werd daar verder niks over omgeroepen maar wel dat mensen die naar Amersfoort wilden, via Deventer moesten reizen… In Zwolle werd in de trein omgeroepen dat de trein naar Deventer op spoor 5a klaar zou staan. Gelukkig hoorde ik dat en wist ik dat ik ook die kant op moest.. Op de trein, die inderdaad klaar stond, stond als bestemming Zwolle en op het vertrekbord stond niks. Geen bestemming en ook geen vertrektijd. Op goed geluk toch maar gaan zitten en zowaar we gingen de goede kant op.
Vlak voor Dieren werd omgeroepen dat dit het eindpunt was van de trein en dat mensen met bussen verder moesten naar Arnhem vanwaar ze dan weer met de trein naar Nijmegen konden, dan weer met de bus naar Den Bosch en uiteindelijk weer met de trein verder naar Roosendaal. Verschillende mensen kwamen vertwijfeld aan mij vragen hoe het nu zat want kennelijk was ik een van de weinigen die op internet had gekeken.
Ik had natuurlijk vooraf al maatregelen genomen en mijn vriend gebeld of die mij kon komen ophalen uit Dieren want twee vormen van OV op een dag is voor mij echt teveel van het goede.

Een tweede geluk was dat ik nog net voldoende beltegoed had om mijn vriend te bellen want mijn net gekochte Telfort kaart bleek maar houdbaar tot 31 december 2005..

Een derde geluk was dat ik niet naar Roosendaal hoefde..

20 mei 2006     Dagelijks en Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)