De beste zoekmachine?

Wel grappig deze zoekmachinetest. De test zoekt binnen MSN, Yahoo, Ilse en Google en je kunt zelf blind stemmen op het beste resultaten.

Zelf gebruik ik vrijwel altijd Google maar in de test heb ik daar niet een keer op gestemd. Bij mij kwamen Ilse en Yahoo er het beste uit. Niet helemaal representatief waarschijnlijk omdat ik vooral heb gezocht naar Nederlandse resultaten en natuurlijk heb gestemd op de zoekmachine die mijn eigen sites het beste vindt, maar toch wel een eyeopener..

2 juni 2006     Internet Algemeen     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)