Cursusnetwerk in Computer Idee

Leuk, we staan in Computer Idee; of eigenlijk Cursusnetwerk staat erin. Computer Idee is een laagdrempelig tijdschrift. Vroeger kocht ik het regelmatig maar omdat het grotendeels op Windows gericht is en ik dat niet gebruik, nu eigenlijk nooit meer. Maar toen ik laatst zag dat ze een item over online cursussen gingen doen, had ik ze natuurlijk wel een mail gestuurd.

Toen ik er gisteren achter kwam dat we erin stonden ben ik natuurlijk wel meteen naar de sigarenboer gerend om een exemplaar te kopen. Dat het effect heeft, is wel duidelijk. De laatste dagen zijn onze bezoekersaantallen een stuk hoger dan normaal en ook het aantal geregistreerde gebruikers neemt sterk toe. Het zijn er nu precies 1199!

29 juni 2006     Ondernemen en Internet     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Kletskous Kattekop » Blog Archive » Geen klachten over de aandacht maar ‘t is wel warm:

    […] De laatste tijd hebben we over aandacht niet te klagen. Afgelopen week dus Cursusnetwerk in Computer Totaal en vandaag werd de tweede maandelijkse marketing blogkermis gepubliceerd met daarin o.a. mijn artikel over affiliate marketing. Leuk, dat ook Marketingfacts hier over publiceerde (met dank aan Marco). […]

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)