Ongelijkheid in de wereld

In mijn persoonlijke informatie heb ik ooit aangekondigd dat ik iets zou gaan doen aan de ongelijkheid aan de wereld.. Nogal hoogdravend natuurlijk, maar goed een mens moet toch wat idealen hebben.. Onze bijdrage daaraan is in ieder geval deze nieuwe website:

http://www.open-of-course.org

De site is nog niet helemaal af maar het begint er al aardig op te lijken. Op Open-of-course wil ik zoveel mogelijk gratis en onder een vrije licentie beschikbaar gesteld educatief materiaal beter toegankelijk maken. In eerste instantie vooral gericht op vrije software maar in de toekomst ook ander materiaal.

Het is een nogal ambitieus project en eigenlijk had ik gehoopt dat het door een of andere grote organisatie zou worden opgezet maar nu dat tot op heden nog niet het geval is, heb ik toch besloten om er maar mee te beginnen. Benieuwd of het zal lukken om snel medewerking te vinden binnen de internationale community, met name binnen de open source wereld want dan alleen kan het iets worden.

1 juli 2006     Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)