Video-experiment met Shuttleworth

Ik weet dat het mogelijk is om een video op je weblog te plaatsen. Ik weet alleen niet hoe..

Toch eens kijken of dat lukt. Nou, de eerste poging is al mislukt en ik ben er inmiddels achter dat ik er een plug-in voor nodig heb voor WordPress. Nu moet ik wachten tot mijn systeembeheerder achter de tv wegkomt en die voor mij installeert want die wil niet hebben dat ik daarmee zelf aan het prutsen ga..

Jammer, ik had al een videootje gevonden voor mijn experiment. Het is een tv-interview met mijn held Mark Shuttleworth van Ubuntu. Heb het zelf ook nog niet gezien omdat ik het hier wil zien maar nu moet ik dus wachten.. Nou Blackadder is afgelopen, nu kijken of ik de system admin nog aan het werk krijg op dit uur.. Slijm, slijm…

Gelukt!
Met dank aan mijn liefste systeembeheerder.

http://video.google.com/videoplay?docId=-1341210584930823491&hl=nl
25 augustus 2006     Ubuntu     Trackback-URL     reageer

3 reakties

  1. 1 joyce:

    leuk filmpje cath !

  2. 1 Catharina:

    Ja he en die Shuttleworth is toch ook wel een lekker ding…

  3. 1 Kletskous » Blog Archive » Tien redenen om Ubuntu Linux te gebruiken:

    […] Dat Shuttleworth het er ook mee eens is […]

  4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)