Nieuwe netwerkmethode

Een nieuw initatief op netwerkgebied is Speedmeet. De initiator ervan is Patrick J.F. Janssen, directeur van de Holland Evenementen Groep BV. Via Speedmeet worden digitale visitekaartjes uitgewisseld. Als je mee doet krijg je iedere dag een visitekaartje toegestuurd van een andere deelnemer.
Deze manier van netwerken is volgens de oprichter vooral geschikt voor mensen die net als hem niet zoveel op hebben met de meer traditionele manier van netwerken maar het kan natuurlijk ook een aanvulling zijn.

De deelnamekosten zijn € 100,– per jaar per kaartje maar voor de eerste 500 aanmelders is het gratis. Als je er dus snel bij bent kun je deze manier van netwerken in ieder geval een jaar gratis uitproberen. Daarna kun je met het uitnodigen van nieuwe leden meer gratis maanden lidmaatschap verdienen.

22 augustus 2006     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)