Open-Of-Course op Tectonic

Vorige week werd ik benaderd door Akhona Cira, redacteur van Tectonic, een grote Afrikaanse website over open source. Hij was geinteresseerd in ons nieuwste project Open-Of-Course en vroeg mij om een toelichting op het project te geven en wat vragen te beantwoorden. Resultaat hiervan is dat er nu een uitgebreid verhaal over onze website op de Tectonic site staat! Ik ben er erg blij mee en nu maar hopen dat het tot flink wat aandacht leidt voor Open-Of-Course.

9 oktober 2006     Marketing en SEO, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)