Plentyoffish

Via Tectonic is ons verhaal nu ook terecht gekomen op Lxer. Lxer is een nog grotere site dan Tectonic op het gebied van Linux en Open Source. Ik heb de journalist van Tectonic natuurlijk een bedankje gestuurd voor het verhaal en hij reageerde met een aardige e-mail waarin hij hoopte dat Open-Of-Course een succes zou worden omdat dit soort projecten vooral voor Afrika zo hard nodig zijn.

Voor ons is dit ook een van de belangrijkste redenen waarom wij met dit project gestart zijn. Ik heb het idee daarom al eens ingezonden voor een wedstrijd van Bidchallenge maar helaas kwam ik niet door de tweede ronde omdat het project te weinig winstperspectief zou hebben. Dat dat helemaal niet waar hoeft te zijn bewijst deze gratis datingsite. De eigenaar, Markus Frind vond dat een datingsite best gratis kan zijn en hij runt deze samen met zijn vriendin. Plentyoffish claimt nu de grootste datingsite te zijn en verdient nu zo’n 10.000 dollar per dag alleen al aan Google Adsense. Best aardig toch voor een gratis product?

11 oktober 2006     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)