Cursusnetwerk is jarig en genomineerd voor site van het jaar!

Cursusnetwerk viert deze maand haar eerste verjaardag. Er staan nu veertig cursussen online, waarvan het grootste deel gratis te volgen is. Ons streven was 1200 geregistreerde gebruikers maar het zijn er inmiddels bijna 3600 en dagelijks trekt de site nu zo’n 400 bezoekers.

Een leuk verjaardagscadeautje is dat we genomineerd zijn voor site van het jaar in de categorie “educatief en informatief” Het gaat hier om een verkiezing voor kleine tot middelgrote websites dus er zit ook veel “lokale folklore” tussen. Op 1 januari wordt dan de uitslag bekend gemaakt en er kan de hele maand gestemd worden.

Nawoord:

Wat een aanfluiting! Vorige week kwam ik erachter dat de site plat lag en later stond er een vage verklaring op dat ze te maken hadden gehad met een aanval en nu maar besloten hebben om de wedstrijd te stoppen omdat ze geen geld hebben. Dit, ondanks een stapel sponsors. Misschien tot volgend jaar staat er.. Nou, ik dacht het niet! Een website die pretendeert een site van het jaar te kunnen uitroepen en zelf nog geen site in de lucht kan houden.. Met excuses aan degenen die de moeite hebben genomen om een stem op ons uit te brengen in ruil voor hun e-mail adres. Ik zal in ieder geval een verzoek indienen om deze te verwijderen.

2 december 2006     Ondernemen en Internet     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)