Tag, Jij bent ‘m

Oh jee, ben ik net weer online, heeft Erno weer eens wat leuks bedacht en gaan we tikkertje spelen. Deze moderne variant van “jij bent m” houdt in dat ik vijf dingen moet vertellen die bijna niemand over mij weet. Ik weet helemaal niet of ik vijf dingen kan bedenken en of ik dan wil dat iedereen deze dingen van mij weet, laat staan of anderen die willen weten..

Maar ik kan toch ook geen spelbreker zijn, dus toch maar eens even kijken:

 1. Toen ik vier was heb ik hersenvliesontstekking gehad (nekkramp), wat nog net op tijd werd ontdekt. Van kerst tot mijn verjaardag (ca. een maand) in het ziekenhuis gelegen en ondertussen mijn broertjes (een tweeling) ook aangestoken. Ik heb daarna wel erg last gehad van evenwichtstoornissen maar dat is door veel turnen op die ellendige evenwichsbalk weer redelijk goedgekomen en mijn broertjes zijn er gelukkig ook genadig van afgekomen.
 2. Op mijn negentiende ben ik onbedoeld zwanger geraakt en ik heb inmiddels een zoon van 24. Jelco is vooral opgevoed door zijn vader omdat wij vanaf het begin de rollen hadden omgedraaid en ik kostwinner was en hij huisvader. Op zijn school ging ik dan ook altijd naar de zogenaamde “vaderdag”. De mensen die mij goed kennen weten dat natuurlijk wel maar voor veel anderen is het onbekend en als ze het horen is het vaak een verrassing maar voor iedereen die zich ongerust maakt: Jelco is goed terecht gekomen..
 3. Ik ben in Fryslan geboren en opgegroeid en voel mij eerder Fries, dan Nederlands maar eigenlijk heb ik niet zoveel met landjes en grenzen.
 4. Ik ben nu 44 en heb lekker nog twee oma’s. Eentje van 91 en eentje van 94!
 5. Ten slotte ben ik, samen met mijn vriend Thierry en kat Douwe, op zoek naar leuke en betaalbare woon- werkruimte (huur) Waar, maakt ons niet zoveel uit, zolang het maar goed bereikbaar is en niet in een buurt met allemaal dezelfde huizen en gezinnetjes met kleine kindertjes. Een woongroep vinden we ook prima maar dan wel graag met wat privacy en ruimte en respect voor persoonlijke vrijheid. Mocht je iets weten, dan horen we dat graag..

Nu komt het leukste want ik moet deze tik doorgeven aan vijf anderen, dus bij deze zijn de volgende bloggers getikt:

Remco Kouwenhoven

Bart

Marie Jose Klaver

Caroline Franssen

Jan Marijnissen


De regels zijn simpel en luiden als volgt:

 1. Je schrijft een artikel op je weblog met 5 dingen die (bijna) niemand van je weet.
 2. Je geeft maximaal 5 nieuwe bloggers op, die jij Tagged (dit is toch geen woord?)

Veel plezier!

21 december 2006     Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

 1. 1 TAG - jij bent m at Enthousiasmeren:

  […] Catharina Bethlehem, […]

 2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)