Freelancenetwerk volledig vernieuwd – registratie nu mogelijk

logo-freelancenetwerk.png

Freelancenetwerk, een online netwerk voor freelancers en ZZP-ers, is nu helemaal vernieuwd. Naast een nieuwe lay-out hebben we nu ook een zogenaamde Business Index geinstalleerd. Freelancers en ZZP-ers kunnen zich daar presenteren door middel van een online visitekaartje en een bedrijfsprofiel. Ook kunnen er evenementen worden aangekondigd op de online agenda.

Freelancenetwerk draait op Joomla, een zogenaamd content management systeem waarmee je websites kunt ontwikkelen en beheren. Het leuke van Joomla is dat het een open source CMS is met een enorm grote groep ontwikkelaars. Hierdoor verbetert de kwaliteit erg snel en verschijnen er ook steeds maar applicaties die je binnen Joomla kunt gebruiken.

De veranderingen zijn een eerste stap op weg naar het bieden van meer interactie tussen de deelnemers. Nieuwe functionaliteiten zullen binnenkort worden geintroduceerd. Registeren bij Freelancenetwerk kan hier.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)