Organisatie Next Web Awards nomineert en jureert zichzelf

Via mijn RSS feeds, viel mijn oog op de nominaties voor The Next Web Awards. Het wordt gepresenteerd als een prijsuitreiking voor de beste Europese websites in diverse categorieen. Het viel mij op dat alle blogs van de organiserende partijen genomineerd worden in de categorie: “best technology webblogs”. Een beetje vreemd, dus maar eens gevraagd hoe dat zat.

Uit het antwoord van een van de organisatoren blijkt nu dat de organiserende partijen niet alleen de organisatie doen maar ook de jury vormen.. Nog een beetje vreemder.

Maar nee, volgens organisator Patrick de Laive is dit typisch Nederlands gezeur.. Nou toe dan maar, ik ben trouwens Fries, dus misschien is het eerder typisch Fries gezeur. In ieder geval neem ik deze organisatie en prijsuitreiking niet serieus en ik hoop van harte dat ze allemaal in de eigen prijzen vallen. De uitreiking is tijdens The Next Web Conference op 3 en 4 april en voor 750 euries mag je erbij zijn.

Wel een beetje jammer, want voor het blog “Frankwatching” had ik altijd veel respect. Dat is nu een beetje minder.

15 maart 2008     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Capt. Eenoog:

    Haha, Patrick heeft zelfs de ’tech circle jerk’ weten te copieren uit The States? Slim hoor. Goed te zien dat “beter goed gejat dan slecht verzonnen” nog steeds zijn motto is.

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)