Geld verdienen met RevResponse – te mooi om waar te zijn?

Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook. Dat motto hanteer ik als het gaat om geld verdienen met internet.  Nu stuitte ik een paar dagen geleden op het geld verdien programma van RevResponse. Het is nieuw en je krijgt betaalt voor het promoten van gratis tijdschriften en andere gratis producten. Hier was mijn eerste ingeving ook dat het te mooi is om waar te zijn, maar toch ben ik even verder gaan kijken.

Hoe werkt RevResponse:

RevResponse is partner van diverse bedrijven die aanbiedingen doen voor:

 • Zakelijke en technische online tijdschriften
 • Proefproducten
 • Podcasts
 • Downloads

Mensen die zich hiervoor aanmelden moeten passen binnen de doelgroepen van die bedrijven en als dat zo is, krijg je daar een vergoeding voor. De vergoedingen variëren van $ 1,50 tot $ 20 per aanmelding. Je kunt zelf selecteren welke categorieën je wilt promoten, bijvoorbeeld:

Agriculture, Automotive, Biotech and Pharmaceutical, Computers, Construction, Education, Engineering, Executive and Management, Finance, Food and Beverage, Government, Health Care, Human Resources, Industrial and Manufacturing, Internet, Information Technology, IT – Data Management, IT – Security, IT – Software and Development, IT – Storage, Insurance, Mechanical/Machine, Meetings and Travel, Multimedia, Network/Communications, Purchasing and Procurement, Retail, Sales and Marketing, Small and Medium Business, Telecom and Wireless, Trade/Professional Services, Transportation and Logistics, Utility and Energy.

Promotie RevResponse

Je kunt RevResponse promoten door banners maar je krijgt ook een eigen site om de producten aan te prijzen: Ik moet nog uitzoeken hoe het allemaal werkt, maar ook deze kun je aanpassen met verschillende producten en qua stijl of kleur.

Eerste ervaringen:

Na aanmelding werd onze site – Open-Of-Course– snel goedgekeurd en kreeg ik bericht van mijn ¨personal accountmanager¨, die ik kan inschakelen bij vragen. Op de site is een forum waar mensen vragen kunnen stellen en de mensen van RevResponse helpen met het programma. In het forum geven mensen ook aan dat ze al geld hebben verdiend met het programma, dus de trackings schijnen in ieder geval ook goed te werken. Uitbetalen schijnen ze ook netjes te doen dus al met al geeft dit mij in ieder geval vertrouwen dat erover nagedacht is en dat het een betrouwbaar bedrijf is.

Juli actie RevRepsonse

RevResponse heeft in de maand juli een actie waarbij affiliates die bloggen over dit geld verdien programma  $ 50,– dollar krijgen. Je moet een artikel schrijven van minimaal 200 woorden om daarvoor in aanmerking te komen en natuurlijk een link naar de site opnemen.

Referrals:

RevResponse heeft ook een verwijzings programma en dat betaalt 20% over de inkomsten die de affiliates, die je naar RevResponse hebt doorverwezen in de eerste zes maanden verdienen. Ik vind dit niet echt een geweldig referral programma omdat het beperkt is tot zes maanden en de meeste affiliates pas na een langere tijd meer geld gaan verdienen met een programma, maar ach, het is beter dan helemaal geen referral programma.

Tot slot:

Ik ben benieuwd naar de ervaringen met dit programma en ga me er zeker de komende tijd verder in verdiepen. Ik houd jullie op de hoogte en hoor natuurlijk ook graag andere ervaringen. Je kunt je hier aanmelden voor RevResponse als je het prima vindt dat ik een bonus krijg over – maar niet ten koste van – je verdiensten in de eerste zes maanden met dit programma en hier als je dat maar niks vindt. Snap  je helemaal niks van dit verhaal, ga dan eens kijkien op : Geld Verdienen met Internet. 

16 juli 2008     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

2 reakties

 1. 1 Vincent:

  Nou, als jij die 50 dollar krijgt zal ik er ook eens over bloggen 😉

 2. 1 Catharina:

  haha, ik laat het wel weten 🙂

 3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)