De groeten aan Ciao

Op een van mijn websites promootte ik de online review site Ciao, als mogelijkheid voor webmasters om geld te verdienen. Toen ik laatst eens wilde checken wat mijn eigen verdiensten waren, zag ik dat die op 0,– stonden. Dat leek mij wat ongeloofwaardig, dus stuurde ik ze een mailtje met de vraag hoet dat zat.

Daarop kreeg ik antwoord dat ik volgens hun voorwaarden verplicht was om eens per half jaar in te loggen en dat anders mijn verdiensten geschrapt zouden worden. Pardon?? Ja inderdaad, het staat in hun voorwaarden, maar het lijkt mij niet echt een redelijke voorwaarde. Bovendien gaat dit zonder enige waarschuwing vooraf, terwijl ze dat toch gemakkelijk zouden kunnen regelen.

Op advies van een van de leden van het affiliate forum, besloot ik nog maar eens door te vragen. Dat lukte niet; de mail kwam een paar keer onbestelbaar retour. Toen maar een reactie gestuurd via het formulier op hun website en gevraagd om inzicht in mijn “verloren” verdiensten en om het intrekken van die rare voorwaarde,  maar helaas blijven ze bij hun rare voorwaardeb en helaas kreeg ik ook geen inzicht in hoeveel geld ik mis ben gelopen.

Bij deze dus de groeten aan Ciao. Ik promoot ze in ieder geval niet meer en adviseer anderen ook om dit programma links te laten liggen.

12 november 2008     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Werner:

    Leuk stukkie! Sneaky dat ze die termijn van 6 maanden laten aflopen zonder eventjes een automatisch emailtje te sturen ter waarschuwing.

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)