Hacking at Random – vandaag laatste dag om kaartjes met korting te bestellen

har2009 Van 13 tot en met 16 augustus vindt “Hacking at Random” plaats, een internationale conferentie over Internet technologie, toekomstige ontwikkelingen en de sociale en politieke aspecten ervan. Het evenement wordt dit jaar in Nederland gehouden, op de Paaheuvel, in de buurt van Vierhouten.

Op het programma staan zo’n 100 sprekers, met o.a. de bekende beveiligings onderzoeker Dan Kaminsky en ook een aantal Nederlanders, zoals Arjen Kamphuis en Brenno de Winter. Er zijn immiddels al ruim 2000 aanmeldingen binnen, terwijl er plek is voor maximaal 2500 deelnemers.

Kaartjes kosten tot en met vandaag € 180,– euro. Ook is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Kamperen en het programma zijn bij de prijs inbegrepen; eten en drinken moet je zelf voor zorgen.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)