Aandacht voor vrijheid

Schokkende beelden vanuit Pittsburgh waar het afgelopen weekend de G20-top werd gehouden.  Vrijheid van meningsuiting en het recht op demonstratie lijken in de VS niet meer te bestaan en de pliesie  ziet er uit alsof ze rechtstreeks  is  ontsnapt uit een slechte, maar dure sciencefiction film: 

Een stuk  relaxter ging het er  aan toe In Londen, waar Charlie Veitch op zijn manier de politie weer eens aan het denken zette:

De Nederlandse Vrijheidsparade trok ongeveer 400 deelnemers.  Niet slecht, voor een eerste keer. Op Anarchiel vandaag een aardig overzicht van alle vrijheids- en privacybeperkende maatregelen die ons sinds 11-09-2001 zijn opgelegd.

29 september 2009     Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)