Hoe het komt dat open source beter is en personeel soms niet vooruit te branden..

Veel mensen die ik tegenkom, zowel irl als online, geloven niet dat open source software vaak beter is dan commerciële software. Open source software zou in elkaar geprutst worden door een stel amateurs en is dan ook nog gratis, dus kan het eigenlijk nooit wat zijn…

Die mensen wil ik vragen, eens naar dit filmpje van RSA te kijken, want daarin wordt haarfijn uitgelegd hoe het komt dat juist open source software vaak beter is, dan de software waarvoor je moet betalen.  Ook managers van ongemotiveerd personeel  moeten zeker kijken!

19 mei 2010     Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

2 reakties

  1. 1 marc:

    superfilmpje!

  2. 1 Jan Hopmans:

    Leuk filmpje., ^_^
    De andere filmpjes in dezelfde serie zijn ook erg leuk. Heb er daarna redelijk veel gekeken. Zie het net pas weer terug nu ik naar de nieuwe reacties ging kijken. =D Het is het aanbevelen waard. ^_^

  3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)