Ik wil dat mijn kinderen zich vrij voelen

Ik wil dat mijn kinderen zich vrij voelen om dingen te maken, in plaats van dat ze gezien worden als consumenten en ik wil niet dat mijn overheid ze als crimineel bestempelt.

Dat is o.a. wat professor Lawrence Lessig zegt in deze video’s over copyright:

2 reakties

  1. 1 Ruben:

    Tot nog toe waren de speaches van Lawrence Lessing zeer mooie combinaties van beelden en woorden die ook visueel heel duidelijk lieten zien wat free culture kan zijn. Ik vraag me bij dit filmpje af waarom het visueel zo versobert is en als uit de 50s er uit ziet.
    Zo als altijd bij Lawrence Lessing; zeer motiverent en inspirerent.

  2. 1 Catharina:

    Volgens mij is het een onderdeel van een film, met meer interviews: http://www.presspauseplay.com/ Op hun Youtube kanaal staan ze ook en in dezelfde stijl: http://www.youtube.com/user/PressPausePlay

  3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)