Branden Winschoten: opgeruimd staat netjes?

Bij Nieuwsuur was net een rapportage over de brandstichtingen in Winschoten. Opvallend was dat mensen “anoniem” zeiden: “opgeruimd staat netjes”. Veel panden blijken al jarenlang leeg te staan. In de winkelstraat staat zelfs 1 op de 3 panden leeg..

Hele gebouwen waar jarenlang niks mee wordt gedaan en dat terwijl de prijzen voor wonen de pan uit zijn gerezen..

Ik praat het niet goed – brandstichting vind ik doodeng, maar kijk ook eens naar die andere kant van leegstand, verpaupering en idioot hoge woonlasten. Kijk ook eens naar het kraakverbod. Wat gaat voor?  Bescherming van eigendom ten koste van alles of het zorgen voor een leefbaar dorp of stad met ruimte voor iedereen. Een overheid die een knip voor neus waard is, zou zich daar op moeten richten..

 

3 oktober 2012     Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)