Weirde e-mail van ZZP Werkplein ism ZZP Nederland?

Ik krijg nu toch een gekke e-mail; Die wil ik jullie niet onthouden (vooral de disclaimer is de moeite waard..).

“Goede avond heer of mevrouw,

Tijdens het rondsurfen op internet kwamen wij uw website  tegen waar u vacatures voor ZZP’ers beschikbaar stelt. Had u al van ZZP Werkplein gehoord? Misschien wel, misschien niet. Vandaag hebben wij na uitvoerige raadpleging van onze achterban (ruim 5900 leden) het roer omgegooid en zijn we weer vanaf 0 begonnen. ZZP Werkplein werkt niet alleen met andere tarieven maar ook gebruikersvriendelijker en met meer mogelijkheden.

De samenwerking met de belangenbehartiger ZZP Nederland zetten we nog nadrukkelijker op de kaart. Aangesloten bij ZZP Nederland zijn ruim 23.000 ZZP’ers welke verwezen gaan worden naar onze website.

Om een belangrijke vraag direct te beantwoorden; “wat kost het mij om een opdracht te plaatsen”? NIETS

Plaatsing van uw opdracht is na registratie direct mogelijk.

Onze vraag aan u is kunnen we een pilot met elkaar aangaan om te beoordelen of ZZP Werkplein voor u een interessant plein is om andere kandidaten tegen te komen welke wellicht nuttig kunnen zijn.

Mocht u verdere vragen en of opmerkingen hebben vernemen wij dit uiteraard graag.
Met vriendelijke groet,

Pierre van Gemert

Initiatiefnemer

Disclaimer

De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. ZZP-Werkplein aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.”

Ik wou ZZP Nederland  (een voor mij tot nu toe onbekende organisatie) vragen of zij iets van deze actie weten, maar helaas kun je alleen contact met ze opnemen als je lid bent, vandaar dat ik het maar zo doe. Zie: https://www.zzp-nederland.nl/formulier/contact

Links:

http://www.zzpwerkplein.nl

http://www.zzp-nederland.nl

3 oktober 2012     Geen categorie     Trackback-URL     reageer

2 reakties

 1. 1 ZZP Werkplein:

  Goede avond heer of mevrouw,

  Uw reactie gelezen hebbende zouden wij aan u willen vragen om met ons contact op te nemen om te kijken wat er mis is gegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

  Met vriendelijke groet, het team van ZZP Werkplein

 2. 1 Catharina:

  Beste ZZP Werkplein – Ik heb geen behoefte om contact met jullie op te nemen, zeker niet nu jullie niet eens de moeite doen om te zien of ik een heer of een mevrouw ben. Wat er mis is gegaan staat in de blogpost, zoals mensen ongevraagd mail sturen (vind ik persoonlijk trouwens niet zo erg) maar ze dan vervolgens verbieden het openbaar te maken.. ??

 3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)