Hoi Europees Parlement – Hier zijn wij: de Piratenpartij.

Surrealistisch? Champagne party’s voor daklozen, cocktail party’s voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti, borrels om het alcohol slot in auto’s te vieren, een drie gangen lunch om de problemen met zwaarlijvigheid te bespreken? Nou niet voor het Europees Parlement want dat is daar aan de orde van de dag.

Wat kost dat allemaal?

Groen Links medewerker Jeroen Steeman, die blijkbaar geen “poep” kan schrijven, geeft hier een overzicht van de bestedingen van de fracties binnen het Europees Parlement. Geen touw aan vast te knopen als je het mij vraagt, maar dat kan aan mij liggen.. Ik hoor graag jullie mening.

 

4 november 2012     Europese Politiek, Piratenpartij, Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)