Internationale Vrouwendag – Ken jij Petra Kramer?

Treiterdiva Petra Kramer  ken ik van Twitter – ze is zonder twijfel een van de in NL meest geblokte personen maar ook een van de meest fervente en uitgesproken twitteraars. Petra heeft een bek als een scheermes en het boeit haar niet of ze het tegen een neo-nazi heeft,  de politie, een multinational,  homofoob, journalist, burgemeester, kamerlid, minister, of. europarlementariër.  Allemaal kleine letters en Iedereen krijgt dezelfde “delicate” behandeling.

Ik vind het vaak vermakelijk, soms irritant, maar vooral stoer en sterk dat ze geen blad voor de mond neemt en zegt wat ze vindt.

Haar getreitertweet lokt veel reacties uit en regelmatig worden mensen boos, wat ze verder zelf moeten weten. Iets  anders zijn de lieden, die als ze het op inhoud niet van haar kunnen winnen, over gaan tot het oprakelen van haar verleden en haar dan aanvallen op irrelevante zaken, zoals dat ze vroeger een Peter of zoiets was.

Want het Internet vergeet nooit

La Kramer schrijft o.a.ook hier:

http://meedogenloos.nl/author/petra/

En ja, in het echt is ze lief! #nietbangzijn

8 maart 2013     Internet Algemeen, Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)