De PVV is niet voor gewone mensen

Steeds vaker kom ik mensen tegen die zeggen op de PVV te stemmen. Het zijn mensen die ik dacht te kennen  als #normaal #vriendelijk #niet-rascistisch maar toch zeggen ze dat en ik ben dan verbijsterd.  Wie gaat er nu met zijn volle verstand op de PVV stemmen?

Een totaal ondemocratische club waar alleen Geert Wilders het voor het zeggen heeft.

Maar goed, de #PVV wil dus bijvoorbeeld mensen die de zorgpremie niet meer kunnen betalen nog harder aanpakken. De zorgpremie is verplicht en mensen die het niet kunnen betalen krijgen een boete, maar voor de PVV is dat niet genoeg.  Waarom en hoe het dan nog harder moet heb ik gevraagd aan PVV Tweede Kamerlid Reinette Klever op twitter

pvv zorg kosten

Hoe nog hardere aanpak dan?

 

 

 

Hier en hier

Nu nog even wachten op haar antwoorden.

19 december 2013     Geen categorie     Trackback-URL     reageer

2 reakties

 1. 1 hilly:

  Ik hoor zoveel onvrede op mij heen en vooral de sociale netwerken werken hier aan mee. Facebook b.v.
  Nederland eerst is het motto.
  Dus PVV stemmen.
  Eng hoor.
  Wat ik mij afvraag: “Is er veel stille armoede in Nederland”?
  En moeten wij stoppen om geld naar het buitenland te doneren en “eigen”volk eerst? Eigen volk eerst.Wanneer ik het hier neerzet krijg ik zelf al kippenvel.Brrr.

 2. 1 mart:

  Racisme zoals jodenhaat speelt veel grotere rol in leven van bepaalde fanatieke allochtone groeperingen dan PVV aanhang, waarom die angst omdat te benoemen

 3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)