Gesprekken in Rotterdam op straat

Vandaag liep ik op de Noordsingel op weg naar de winkel en onderweg kwam ik de mooie rode kater van onze stamkroegbazin Anneke tegen. Hij zag mij van verre al aankomen. Ik sprak even met hem en aaide hem. totdat er opeens een man riep: “Ja, hij is een vrouwenliefhebber hoor.”.

Toen zag ik de kroegbazin en zij riep: “Ja, dat is Bertje en het is een mongooltje.. We hebben ook nog een andere kat, waarvan ik de naam even kwijt ben en toen riep een buurman boven, “ja en jullie hebben ook nog Willem” Ik zei: “hoi Willem en ik vroeg Anneke waarom ze dacht dat Bert een mongooltje was. Nu ja, zei ze in plat Rotterdams “kijk eens naar zijn hoofdje en wij hebben hem in een weiland gevonden met half zijn tanden uit zijn bek.. Ondertussen liep zij daar met een schep op straat en ik vroeg haar wat ze aan het doen was. Ja, er leg hier allemaal glas op straat en straks stapt Bertje daar nog in met zijn pootjes. Ik zei “ja inderdaad, want het is ook nog een mongooltje”. Soms is de Noordsingel net een dorp šŸ™‚

8 oktober 2016     Dagelijks en Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)