Eternity

Vandaag stond ik bij een viskraam hier op de hoek om kibbeling te bestellen. Komt er een vrouw aan in een scootmobiel en die zei “Hmm, ik ruik Eternity”. Ah, dat ben ik zei ik. “Heerlijk zei ze, zulke lekkere parfum.”.

Eternity van Calvin Klein is al lang mijn favoriet of het is eigenlijk het enige geurtje wat ik gebruik; ik kreeg het ooit van een lover uit Engeland. Hij bracht het iedere x voor me mee als hij naar Nederland kwam en zelfs toen het uit was, had ik er nog jarenlang plezier van.

Wat ruik jij lekker, zeiden mensen vaak. Wat is dat?

Eternity dus..  Je ruikt het zelfs bij de viskraam!

Eternity Calvin Klein

DeOnlineDrogist.nl

15 juli 2017     Dagelijks en Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)