Zelfcensuur

Vanavond zag ik deze tweet opduiken in mijn timeline:

Ik wou het eigenlijk spontaan retweeten, maar bedacht me. Zou het agressief overkomen of als denigrerend voor de politie? Die vragen gingen door mij heen.

Tegelijkertijd schaam ik mij; want waarom durf ik niet gewoon te zeggen dat het Nederlandse wietbeleid achterlijk is. dat het schandalig is dat de Nederlandse politie voor het grootste deel van haar tijd achter plantjes aandraaft, in plaats van achter echte criminaliteit, dat daar niemand mee gediend is, behalve de maffia achter de drugshandel en dat voor dat doel het meeste belastinggeld voor de politie in Nederland wordt uitgegeven.

Wat een #gotspe en ja, ik durf het wel.

 

Meer info:
Politie vernietigt wietplanten van chronisch zieke

5 september 2017     Drugs, Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)