Site Seeing

Top, vandaag staat een van onze websites “Cursusnetwerk” in het E-zine “Siteseeing” van Startkabel! De nieuwsbrief wordt kennelijk goed gelezen want de bezoekersaantallen schieten omhoog.

Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan het promoten van onze websites en dat is vaak een kwestie van het optimaliseren van de sites voor zoekmachines en het aanmelden van links op andere pagina’s. Tijdrovend en niet al te spannend maar noodzakelijk om een site hoog te laten scoren in zoekmachines en de naamsbekendheid te verhogen.

Nu het aanbod van Cursusnetwerk groeit, waag ik het ook steeds vaker om aandacht te vragen van nieuwsbrieven e.d. en vandaag werd dat dus beloond. Ben er best een beetje trots op en het motiveert zeker om weer verder te gaan met mijn spannende promotie-activiteiten. Maar vandaag ga ik als beloning lekker zwemmen!

13 juni 2006     Ondernemen en Internet     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)