The day after..

Nou, heerlijk gezwommen en over bezoekers en nieuwe gebruikers op Cursusnetwerk had ik gisteren ook zeker niet te klagen maar nu een vette kater en dat komt niet door de drank…

Scoorde Cursusnetwerk de laatste tijd erg hoog in Google op verschillende zoekwoorden, nu is het ineens weer helemaal niks..

Wat een ergernis.. Als ik zoek op “gratis cursussen” moet ik mij eerst door allerlei sites worstelen die of amper of één luizig gratis cursusje aanbieden en Cursusnetwerk met bijna 30 gratis cursussen komt ergens op plaats 230 aan de orde.. Dat vindt natuurlijk geen hond.. Ook met veel andere zoekwoorden is het ineens bedroevend gesteld.. En dat terwijl de site bij Yahoo, Ilse en MSN gewoon bij de eerste tien resultaten zit maar wie gebruikt dat?

Heb me al afgevraagd wat ik verkeerd kan hebben gedaan maar ik zou het echt niet weten. Heb me voor zover ik weet, keurig aan de regels voor zoekmachine-optimalisatie gehouden en dan dit.. Frustrerend maar weinig anders aan te doen dan maar weer afwachten tot er weer een nieuwe Google ronde komt en ze weer met een ander onnavolgbaar wiskundig ritme gaan indexeren. We blijven gewoon rustig doorbouwen aan Cursusnetwerk en uiteindelijk komt kwaliteit altijd bovendrijven.
En tot die tijd ga ik lekker Yahoo als startpagina instellen. Niet als wraak maar in die zoekresultaten van Google heb ik zo langzamerhand weinig vertrouwen meer.

14 juni 2006     Internet Algemeen, Ondernemen en Internet     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Catharina:

    Inmiddels ben ik erachter dat het mijn eigen stomme schuld was en Google dus vals beschuldigd heb.. Oei, oei… Ik had namelijk zelf de trefwoorden op Cursusnetwerk een tijdje geleden aangepast en te vaak “gratis online cursussen” gebruikt in plaats van “gratis cursussen”.. Nu staan we weer lekker in de topt 10 en weet ik in ieder geval beter hoe Google werkt. Met excuses aan Google en ik bevorder ze weer tot mijn startpagina want aan Yahoo kan ik toch nog niet wennen…

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)