We liggen eruit..

Precies op de 71-ste verjaardag van mijn vader ligt Nederland uit het WK.. Mijn vader had vandaag nog voorspeld dat we na verlenging door zouden gaan maar niks hoor.

Nu is mijn vader erg ziek en het voetbal hield hem nog wat op de been. Ik ben dan ook best bang voor hoe het nu verder zal gaan. Vandaag waren wij allemaal thuis, mijn broers, aanhang, de kleinkinderen en wij. Mijn vader vond het een gezellige dag. Ik wist ook niet wat ik moest geven maar ik had een kaart gekocht met een voetbal erop en mijn huisgenootjes hadden daar in allerlei talen, een persoonlijke boodschap opgezet. Erg lief allemaal en ik kon zien dat hij het dat heel mooi vond. Mijn Thaise schoonzusje had lekker Thaise hapjes gemaakt en zelfs die heeft hij nog gegeten terwijl hij amper eet de laatste tijd.

Maar hoe het nu verder moet, nu Nederland uitgeschakeld is..

25 juni 2006     Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)