Twee nieuwe websites ontdekt

Gisteren twee sites gevonden die ik nog niet eerder had gezien. De ene is Ekudos waarop je zelf nieuws kunt plaatsen wat dan weer door andere gebruikers wordt gewaardeerd. Jouw nieuws wordt hoger geplaatst en kan uiteindelijk op de voorpagina geplaatst worden.

Ik heb maar even de aktie uit het bericht van gister over stemcomputers gepost en had na een uur al vier “kudo’s” verdiend:

Daaraan gelinkt is Linklog. Daar kun je je bookmarks online zetten en ook die van anderen zien. Linklog is gebaseerd op Scuttle, een open-source project gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Beide sites zijn een initiatief van Stillpoint Media.

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)